Logo

Vacatures

Werken bij Fresh Publishers

Vanuit ons moderne kantoor in Tholen voorzien we de wereld van nieuws, voornamelijk over groente en fruit. Dat doen we met een jong, enthousiast en internationaal team. Doordat we snel groeien, zijn we eigenlijk altijd op zoek naar talent. Hier vind je de huidige vacatures en de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen.

about-img

Vacatures

Voor de B2B interieurnieuwswebsite van Nederland zoekt www.wonen360.nl een communicatieve duizendpoot met een vaardige pen. Heb je dan ook nog een passie voor wonen en interieur en vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen? Dan zou deze baan weleens heel goed bij jou kunnen passen... Geïnteresseerd?
Een jagersmentaliteit, een vlotte babbel, een verkooptopper en een neusje voor nieuws. Het zijn allemaal clichés en wij zoeken niet alleen iemand die zich hierin herkent, maar die dit ook nog eens leuk op kan schrijven. Diegene kan wel eens de nieuwe commerciële redacteur zijn voor onze online uitgeverij... Geïnteresseerd?
Het schrijven van een tekst is makkelijk. Het creëren van een vlotte tekst voor een specifieke doelgroep is een heel ander verhaal. Dat laatste is wat wij zoeken in onze nieuwe redacteur... Geïnteresseerd?
Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij Fresh Publishers? Plaats dan jouw CV in onze CV-database. Wanneer er een geschikte vacature voor je is, zullen wij contact met je opnemen.